Ga naar de inhoud

Over Muziekschool DMA

Wij gaan als team op zoek naar jouw talent en laten je kennismaken met meerdere aspecten van het muzikantschap. Misschien kom je wel binnen als gitarist en blijkt er ook een amazing songwriter of een hele creatieve producer in jou te schuilen! Speciaal daarvoor heeft DMA-lespakketten ontwikkeld, waarmee je een combinatie van verschillende vakken kunt volgen. Als docenten werken we samen om jou een uitdaging-op-maat voor te schotelen.

Onze pop academy biedt lessen in zang, gitaar, basgitaar, toetsen/piano, drums, music production, songwriting en muziektheorie. Voor het grootste deel van onze lessen geloven we in de kracht van 1 op 1-les. Individuele aandacht zorgt voor een leertraject dat specifiek voor jou gemaakt is en draagt bij aan het verbeteren van je skills en het ontdekken van jouw unieke talent. Ben je toch echt meer een teamplayer? Geen zorgen. Naast de privélessen kun je te gekke lessen en workshops in groepsverband volgen. Muziektheorie is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om samen te volgen, maar denk ook aan vocal harmony, bandcoaching en koor. 

KORTOM:

DMA is een broedplaats voor iedereen die zich muzikaal wil ontwikkelen en zijn/haar/hun passie wil volgen. Nieuwsgierig? Loop eens binnen in onze gezellige lounge of boek een proefles.

PS: DMA is extreem goed bereikbaar. Met een parkeergarage (betaald) op 100 meter afstand, een bushalte met een directe verbinding van/naar Amsterdam op 500 meter en een treinstation op 800 meter is de school bereikbaar voor iedere leerling, ook als je iets verder weg woont!