Ga naar de inhoud

Muzieklessen

Hieronder vind je ons uitgebreide lesaanbod. De lessen worden 1 op 1 aangeboden, gericht op jouw individuele ontwikkeling.

Alle lessen zijn afzonderlijk te volgen, maar speciaal voor leerlingen die zich breder willen ontwikkelen of meer willen leren bieden we voordelige lespakketten aan. Als je aansluiting wilt maken op een vakopleiding of je eigen songs wilt produceren zijn vakken als bijvoorbeeld songwriting, muziektheorie en productie echt een “must”.

Enthousiast geworden? Schrijf je snel in via de pagina “Inschrijven”! Wil je nog even blijven rondsnuffelen? Je kunt alle lessen ook uitproberen in de vorm van een proefles. Deze zijn te boeken via de pagina “Proefles”.

Lespakketten

SONGWRITING | BASIS
De essentials voor singer-songwriters. Je gaat vocaal aan de slag om op zoek te gaan naar jouw eigen sound en identiteit als artiest. Deze vertaal je muzikaal, tekstueel en artistiek tijdens de songwriting sessies. Dit pakket bevat:
Zang: om de week (19 lessen van 45 minuten)
Songwriting: om de week (19 lessen van 60 minuten)

SONGWRITING | COMPLEET
Maak jouw singer-songwriter ontwikkeling compleet. Je gaat vocaal aan de slag om op zoek te gaan naar jouw eigen sound en identiteit als artiest. Deze vertaal je muzikaal, tekstueel en artistiek tijdens de songwriting sessies. Ook ga je instrumentaal aan het werk, zodat je muzikaal meer de diepte in kunt en je steeds vaardiger wordt in de combinatie spelen en zingen. Dit pakket bevat:
Zang: om de week (19 lessen van 45 minuten)
Instrument: om de week (19 lessen van 30 minuten)
Songwriting: om de week (19 lessen van 60 
minuten)

SONGWRITING | ADVANCED
Voor de echte die-hards die er helemaal voor willen gaan. Je gaat vocaal aan de slag om op zoek te gaan naar jouw eigen sound en identiteit als artiest. Deze vertaal je muzikaal, tekstueel en artistiek tijdens de songwriting sessies. Ook ga je instrumentaal aan het werk, zodat je muzikaal meer de diepte in kunt en je steeds vaardiger wordt in de combinatie spelen en zingen. Dit alles leer je in een theoretisch kader te plaatsen, of juist hier vanuit te vertrekken, tijdens de lessen muziektheorie. Dit pakket bevat:
Zang: om de week (19 lessen van 45 minuten)
Instrument: om de week (19 lessen van 30 minuten)
Muziektheorie: om de week (19 lessen van 60 minuten)
Songwriting: om de week (19 lessen van 60 minuten)

THEORIE+
Het leren van muziektheorie is in de context van een instrument altijd makkelijker. Bovendien ontwikkel je ook een stuk sneller op datzelfde instrument. Dit is dus een waar win-win pakket. Dit pakket bevat:
Instrument: wekelijks (38 lessen van 30 minuten)
Muziektheorie: om de week (19 lessen van 60 minuten)

ZANG+ | BASIS
De aanvulling van het spelen van een instrument is op jouw vocale skills een enorme toevoeging. Het integreren van deze 2 disciplines heeft al vaak bewezen een succes te zijn. Het basispakket houdt in dat er 1 les per week (ene week zang, andere week instrument) wordt gevolgd. Dit pakket bevat:
Zang: om de week (19 lessen van 45 minuten)
Instrument: om de week (19 lessen van 30 minuten)

ZANG+ | COMPLEET
De aanvulling van het spelen van een instrument is op jouw vocale skills een enorme toevoeging. Het integreren van deze 2 disciplines heeft al vaak bewezen een succes te zijn. Het compleet-pakket houdt in dat er 2 lessen per week (iedere week zang en instrument) worden gevolgd. Dit pakket bevat:
Zang: wekelijks (38 lessen van 45 minuten)
Instrument: wekelijks (38 lessen van 30 minuten)

PRODUCTIE+
Vul jouw muziekproductie-skills aan met het serieus vaardig worden op een instrument. Vanuit dit pakket is het mogelijk om in plaats van alles met MIDI of samples te produceren, juist meer in te zetten op het zelf inspelen van jouw tracks. Het is zelfs mogelijk om per seizoen een anders instrument te kiezen. Dit pakket bevat:
Instrument: wekelijks (38 lessen van 45 minuten)
Productie: om de week (19 lessen van 60 minuten)

Ben je geïnteresseerd in een lespakket maar sluit het huidige aanbod nog niet volledig aan bij jouw wensen? Laat het ons weten via info@dutchmusicacademy.com en dan stellen we speciaal voor en samen met jou een pakket op maat samen!