Ga naar de inhoud

Zanglerares Debby Langereis

  debby

  Debby Langereis

  Vocal Coach & Founder

  Debby werd geboren op 15 augustus 1976 te Amsterdam. In haar jeugd ontstond de liefde voor theater en muziek. Ze heeft gespeeld in verschillende (muziek)theaterproducties en dinnershows en zong bij verschillende bands om er achter te komen dat haar hart en kracht ligt bij het doceren.

  Ze geeft haar leerlingen liever een podium dan zelf op het podium te staan. Debby’s passie is het uitoefenen van haar vak door leerlingen te profileren, stimuleren en ontwikkelen. Na jarenlang in groepsverband lesgegeven te hebben op een theaterschool is de wens geboren om leerlingen nog persoonlijker te gaan coachen en les te geven. Hieruit is in 2012 Zangstudio Debby Langereis ontstaan. Eén van haar grote krachten is om talent te ontdekken in haar leerlingen en dit te ontwikkelen èn een plek en podium te bieden. Ze geeft les aan jong en oud, ervaren en onervaren, maar coacht ook een heel aantal getalenteerde leerlingen die het vak in willen naar een vervolgopleiding toe (Conservatorium Amsterdam, Fontys Tilburg en Codarts Rotterdam).

  In 2020 ontstond de behoefte om deze liefde naar een groter geheel te trekken. Een school moest er komen, een warme plek waar een team docenten met elkaar dezelfde visie deelt. Elke docent vanuit zijn of haar eigen expertise en unieke inbreng, maar sàmen om al deze krachten te bundelen. Hierin vindt het gedachtegoed van DMA haar oorsprong. 

  Come join us, and, Let’s play…