Meteen naar de inhoud

Docent gitaar Pascal

  pascal

  Pascal

  Docent gitaar

  Ik ben Pascal (29) en ben in 2020 afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam.

  Je kunt mij kennen van deze bands/artiesten:

  – Áslaug
  – Elsa Birgitte Bergman
  – Sam & Julia
  – LAKSHMI
  – Roxeanne Hazes

  Als muzikant ben ik vooral actief als gitaristgitaar is mijn eerste stem. Maar ik werk ook veel als musical director. Dat houdt in dat ik bedenk hoe nummers van de plaat naar live vertaald gaan worden en hoe de sets vorm krijgen. Ook ben ik veel actief als songwriter/arrangeur: ik heb een goed besef van harmonieën, melodieën en songstructuren. Balancerend op de grens van frisheid en toegankelijkheid.

  Op DMA zal ik vooral als docent actief zijn. Het doel en de behoefte van de leerling staat hierin centraal. Vanuit mijn ervaring en kennis hoop ik iedere leerling naar een nieuw en hoger niveau te brengen.