Ga naar de inhoud

Hette

  Hette

  Hette

  Docent Drums

  Ik vind muziek maken het allermooiste wat er is en daarom staat plezier voorop in mijn lessen!

  Al 5 jaar mag ik met erg veel plezier lesgeven. Ik draag graag mijn kennis over als ik ergens gepassioneerd over ben en het maakt me ontzettend trots om een leerling progressie te zien maken. We gaan werken aan timing, feel en techniek maar daarnaast werk ik vooral graag aan jouw eigen sound en creativiteit. Heb je zelf iets specifieks waar je aan wil werken? Ik help je daar graag bij.

  Ik ben (helaas pas) op mijn 13e begonnen met drummen. Het drumstel kwam langs tijdens de muzieklessen op de middelbare en ik was meteen verkocht. Met traditioneel trommelen als technische basis ben ik vanaf mijn 15e in bandjes gaan spelen. Na de eerste paar optredens wist ik zeker dat dit was wat ik moest gaan doen. Na jaren in verschillende bandjes te hebben gespeeld heb ik na de HAVO een jaar gestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle waar ik me vooral bezig heb gehouden met Pop/Jazz. Vanaf daar heb ik mijn muzikale reis vervolgd op het Conservatorium van Amsterdam waar ik momenteel 3e jaars student ben aan de Popafdeling. Ik ben momenteel actief in de volgende projecten/bands: Jana Mila, Eelke, Frank Valenza en homelife. Daarnaast schrijf ik eigen songs en doe ik opnames in mijn thuisstudio.

  Hopelijk tot snel!