Ga naar de inhoud

Docent drums en muziekproductie Gino

  Gino

  Gino

  Docent Drums & Music production

  Door een charmante persoonlijkheid te combineren met een sterke werkethiek en een onderscheidend geluid, vind ik bij elk project wat ik doe nieuwe manieren om van mijn werk te houden. Ik ben het meest bekend om mijn werk met Feng Suave, een indie-popduo uit Amsterdam, die onverwacht snel naar de wat hogere regionen van de indie-faam steeg. Door de jaren heen heb ik met vele projecten en bands samengewerkt en heb daardoor een sterke diversiteit in genres ontwikkeld.

  Als internationaal tourend beroepsartiest heb ik een toegewijde en smaakvolle speelstijl, terwijl ik persoonlijk als drummer gek ben op het experimenteren met sounds (SPD’s, Ableton, EFX), het spelen van old-school breakbeats en het live opnemen van drums.

  Als docent is iedereen bij mij welkom en gaan wij samen een sterke basis leggen in de kunst en wetenschap van het drummen. Het draait allemaal om de groei van het individu, ontdekken waar je ambities liggen, gemotiveerd blijven en het zo leuk mogelijk houden. “The end goal is what you make of it and I’m here to make it happen!”